Faceți căutări pe acest blog

vineri, 8 aprilie 2011

Un doctor ‘’jos palaria’’

        Incep prin a spune ca acest doctor chiar face minuni. El se bazeaza pe o tehnica cunoscuta de multa lume, dar de putini incercata.
        Acest doctor a infiintat un ‘’Centru de Medicina integrala’’, care se afla in comuna Masloc, judetul Timis, mai exact, pe soseaua Timisoara- Lipova. Acest centru se bazeaza pe tehnica lui RUDOLF STEINER. Medicamentele sunt naturiste. Pe langa aceste medicamente, de asemenea se fac mai multe sedinte de masaj, sedinte de acupunctura, bai, gimnastica si multe altele, in functie de afectiune. Doctorul Babutiu Corneliu a reusit ceea ce alti doctori nu au reusit. Prin tratamentele naturiste aplicate, prin bunoavointa si mult devotament a reusit ca unei femei, caruia doctorii i-au spus ca nu poate avea copii, sa-i indeplineasca dorinta. Alt caz de reusita al acestui minunat om a fost cazul unei fete de nici 25 de ani, care revenind acasa de la o discoteca a avut un accident groaznic si a ramas imobilizata la pat. In aceasta institutie a gasit prieteni, dar in acelasi timp si sanatatea pierduta in acel accident. Cu greu si lungi tratamente aceasta fata, Alina, a fost pusa pe picioarele ei (cu ajutorul acestui minunat doctor si cu ajutorul maseur-ului, acest masseur fiind chiar tatal meu de care am fost si sunt foarte mandra desi nu mai este in viata). Tot acest doctor, pe langa acest centru de recuperare, a mai infiintat si un azil de batrani, acest azil oferindu-le tot confortul de care au nevoie pentru a nu simti lipsa celor dragi. Deoarece tot mai multi oameni se trateaza acolo, doctorul a hotarat sa mareasca atat clinica de recuperare, cat si azilul pentru batrani.
           Tot respectul pentru devotamentul acestui doctor si pentru reusita lui in ceea ce face el pentru toti acesti oameni. Sunt mandra ca am avut ocazia sa il cunosc!!! Jos palaria pentru acest doctor dedicat muncii lui!!!!

Diana Medre

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu